Açıklama
Ham çiçek ve salgı balıdır. Kestane çiçeğinin özel aroması vardır. Tam kestane balıdır. Antioksidan değeri yüksek özel bir baldır.
Oda sıcaklığında(18-20°C) saklayınız. Ham bal olduğundan zamanla kristalize olabilir. Bu şekilde yenilebilir veya kavanozu 45°C sıcaklıktaki suda bekleterek çözebilirsiniz. Zamanla diastaz değeri düşer. HMF değeri yükselir. Bu değişimi hızlandırmamak için ısı ve ışıktan koruyunuz.
Uyarı: Bir yaşından küçüklere yedirmeyiniz.
Türk gıda kodeksi bal tebliğine uygundur.
Enerji ve Besin Öğeleri | 100 gr için |
Enerji | 320 kcal |
Karbonhidrat | 83,1 gr |
Protein | 0,3 gr |
Yağ | 0 |
NET: 250gr