HAM BAL: Kendi kovanlarımızdan farklı bölgelerde elde ettiğimiz ballardır. Petekten süzdükten sonra kavanoza koyuyoruz. Hiçbir ısıl işlem yapmıyoruz. Her birinin kendine has tadı ve aroması vardır. Oda ısısında saklanabilir.
Ballarımız (Eskikaraağaç çiçek, Yozgat yayla, ıhlamur, kestane) ısıl işlem görmediğinden şekerlenebilir. 45 dereceyi geçirmeden suyun içerisinde bekleterek eski şeffaflığına getirebilirsiniz.
ESKİKARAAĞAÇ BALI: Avrupa leylek köyü kenarındaki arılarımızdan elde ediyoruz. Hayıt, karaçalı, ballıbaba, hardal, meşe yoğun olarak bulunmaktadır.
YOZGAT YAYLA BALI: Yozgat Sorgun’daki babamızın kovanlarından elde ediyoruz. 1400 mt rakımdaki Sarı çiçek yaylasının çiçeklerinden gelmektedir.
IHLAMUR BALI: Karacabey Boğaz’daki ıhlamur ve kestane ormanından elde ediyoruz.
KESTANE BALI: Uludağ’ın eteklerindeki kestane ağaçlarından elde ediyoruz.
MEŞE BALI: Dağyenice’deki meşe ormanından elde ediyoruz. Bu balımıza tarlamızdaki tıbbi aromatik bitkilerin balı da karışmaktadır.
ÇAM BALI: Trilye’deki çamlardan elde edilmektedir.
PETEK BAL: Kovana koyduğumuz ham peteğin her iki tarafını arı kabartmaktadır. Balla doldurduktan sonra üzerini sırlamaktadır.
KARAKOVAN BALI: Peteğin tamamını arı örmektedir. Her iki yüzünü de balla doldurup sırlamaktadır.